Alitajunnassani

Runoilija LovedByFew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ruma sana
 

Ja jokainen hereillä viettämäni hetki
kostautuu unissani
kaikki ne tunteet
mitä pidän sisälläni
tappavat minua alitajunnassani

Tuska on viiltävä
kun katson vierestä kuinka rakkaani kuolevat
kasvottoman ihmisen käsissä
ja unieni maailma on jokaisen yön jälkeen
vähemmän siedettävä.

Mutta kun sattuu hereillä sekä unissa
minne minä pakenen
kaikkia näitä tunteita
joita en voi ymmärtää tai käsitellä

Auttaisitko minua?

"hyvää yötä,
ja kauniita unia"

Selite: 
Väsynyt olo ja sormet kaipasivat tekemistä jotta olo olisi mahdollisimman levollinen ennen kuin taas täytyy asettua unien armoille.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja koskettava runo, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot