Selviän huomiseen

Runoilija LovedByFew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ruma sana
 

Vaikka kuinka kuuntelisi
yksinäinen ei ääniä havaitse
jokaisena hetkenä
kiitää ajan lävitse
ja sydän lyö äänettömänä.

Minne ikinä meneekin
kadut näyttävät pitkiltä
ja tuntemattomilta
eikä ole uskallusta miettiä
pysähtyä.

Hengitys näkyy raskaana
talven pakkasessa
pilvinä
joissa näkyy äänettömiä
avunhuutoja.

"anna jokin suoja
jotta selviän huomiseen."

Omillaan on jokainen
mutta pieni toivo
tuo kirkkaamman huomisen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot