Eksy lauseeseeni

Runoilija LovedByFew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ruma sana
 

Monesti olisin halunnut painaa huuleni kämmeneesi
laittanut kätesi nyrkkiin ja sanonut
"pidä siitä kiinni".

Sanoja joita en voinut sanoa
kirjoitin kielelläni kitalakeeni
sieltä toivoin niiden eksyvän
lauseisiini.

Käteni lähes eksyi käteesi
mutta viime hetkellä
estin aikeeni
sinä et koskaan saa tietää
mitkä ovat todelliset tunteeni.

Selite: 
Olet niin kaunis.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. Ei voi muuta sanoo :o
Suosikkeihin !
Hyvää synttäriä myös=)

Jo otsikko lumosi <3

Ihana. Ei voi muuta sanoo :o
Suosikkeihin !
Hyvää synttäriä myös=)

Jo otsikko lumosi <3

tykkään otsikosta paljon,
runosta myös.

 

Käyttäjän kaikki runot