Häpeä

Runoilija LovedByFew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ruma sana
 

Minä olen oma pettymykseni
petin itseni

ja se hävettää
koska kaikista ihmisistä
ei koskaan halua osoittaa itseään

"häpeä"

anna anteeksi,
minä.

Selite: 
Miksi olen näin tyhmä!?
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen realistinen runo. Itselleen on vaikea antaa anteeksi, varsinkin jos tietää, ettei mitään tekis toisin.
Mahdollisimman hankalaa?

Teknisiä seikkoja, minen ehkä toistaisi tuota itsensä pettämistä (toinen rivi).

Pidäntästä.

 

Käyttäjän kaikki runot