Miten pystyin

Runoilija LovedByFew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ruma sana
 
Ainahan minä olen täällä,
kidutettavissasi,
ja jotain mikä tuntuu jäältä,
lyö sydämeni lyöntejä,
menneisyydessäni.

Luotin
kuinka saatoin
miten pystyin?


Polvillani pyydän armoa,
en jaksa enää,
mieleni ääniä.

Tukehdun ilmaan,
se on vaaraksi minulle,
luotan aikaan,
se antaa anteeksi minulle.
Selite: 
Happy Christmas!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot