Vihdoinkin...

Runoilija Angelle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005
Viimeksi paikalla: 16.6.2016 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siinä meni ikuisuus, mutta se kannatti.
Vihdoinkin annettiin tunteille periksi vaikka hullua se onkin.
Sä sanoit mua hullummaksi ku sä oot, ehkä se on niin. Mut mä oon niin onnellinen nyt. Nyt sä ainakin tiedät mun lähtevän maailman ääriin sun kanssa. Miks siinä meni niin kauan tajuta se? Kai me molemmat arasteltiin liikaa ja pelättiin ruveta mihinkään vakavaan. Mut nyt kaikki on toisin. Toivon vaan niin et tää kestää. Sä oot mulle niin rakkain! Mun oma hulluni!

Selite: 
Mä ja toivoton ystävä ollaan vihdoin otettu askel eteenpäin...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot