Elämää se on tääki

Runoilija Angelle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005
Viimeksi paikalla: 16.6.2016 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Menetin uskoni
Kadotin toivoni
Rakkautta en ole löytänyt
Onko peli menetetty?
Jaksanko jatkaa?
Yritänkö löytää menetetyn uskoni,
kadotetun toivoni ja
löytää elämäni rakkauteni??

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Peli ei ole menetetty. Hyvä runo, mietteliäs.

Peli ei ole menetetty. Hyvä runo, mietteliäs.

 

Käyttäjän kaikki runot