Speedway

Runoilija Angelle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005
Viimeksi paikalla: 16.6.2016 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mun sydän hakkaa taas miljoonaa kun saat koneet käymään ja lähdet ajamaan ympyrää.
Ekaan kurviin tultaessa puristan kädet nyrkkiin rystyset valkoisina.
Suljen silmät enkä uskalla enää katsoa.
Alle minuutissa kaikki on ohi.
Uskallan taas avata silmäni.
Onnekseni näen sinun tällä kertaa päässeen kunnialla ruutulipulle.
Voi rakas kun sä ymmärtäisit miten mua päivästä toiseen pelottaa kun sä vaan ajat ympyrää.

Selite: 
mitä tähänki sanois, ei oo helppoa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot