Menneisyyden vanki

Runoilija Angelle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005
Viimeksi paikalla: 16.6.2016 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö tapasi kivan pojan.
Tyttö ja poika menivät naimisiin ja saivat täydellisen lapsen.
Tyttö, poika ja pieni lapsi olivat perhe isossa talossa.
Tyttö kyllästyi arkeen ja sanoin pojalle hyvästi.
Tyttö elää yksin lapsen kanssa ja on onnellinen, mutta katuu edelleen sanaa hyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot