Sinun, rakkaudella

Runoilija Angelle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005
Viimeksi paikalla: 16.6.2016 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paljon rakas, eli siis enemmän tärkee.
Mun rakkaimpani, vai oliko se niin?
Vähän niinku ainaki, siis silleen ku puhuttii.
Nyt mä keksin, sä oot mun oma hulluni,
joka sekottaa mun pään.
...aina...

Selite: 
nää on vaan näitä
Kategoria: 
 

Kommentit

heh... tämähän on hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot