sinä

Runoilija Angelle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005
Viimeksi paikalla: 16.6.2016 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä, vanha ja viisas perheenisä.
Minä, nuori ja tyhmä niin kovasti sinuun rakastunut.
Kaipaus välillämme on kova.
Mitä siis tehdä?
Sinä pysyt perheesi luona.
Mitä minä teen?
Olen syvällä umpikujassa.
Miten jaksan?
En mitenkään.

Selite: 
se siitä rakkaudesta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot