Olen löytänyt etsimäni

Runoilija Sleeping Beauty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoihini puran ilojani, surujani, elämääni...
 

Rakkauden sulkakynällä
on sydämeeni kirjoitettu nimesi.
Koukeroisin kirjaimin
se on sinne ikuistettu.

Salaiseen lokeroon
on lukittu tunteeni Sinua kohtaan.
Tunteet,
jotka kestävät ajasta ikuisuuten.

Vahvimpana tunteistani on rakkaus
rinnallaan kunnioitus ja luottamus,
jotka vain syvenevät
Sinun tullessa isommaksi osaksi elämääni.

Sydämeni täyttää lämpö,
jonka Sinä saat aikaan.
Huulilleni nousee hymy,
joka on suunnattu Sinulle.

Minut täyttää varmuus,
jollaista en ole ennen kokenut:

olen löytänyt etsimäni,
olen löytänyt Sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja hieno runo etsimisestä ja löytämisestä.

Upea runo! :)

Oi todella kaunista teksiä :)
kaunis, ja herkkä.
koskettava ja syvältä sydämestä tuleva,
pidän ja paljon =)

Koskettava ja hieno runo etsimisestä ja löytämisestä.

Upea runo! :)

Oi todella kaunista teksiä :)
kaunis, ja herkkä.
koskettava ja syvältä sydämestä tuleva,
pidän ja paljon =)

 

Käyttäjän kaikki runot