Rakastan

Runoilija Sleeping Beauty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoihini puran ilojani, surujani, elämääni...
 

Painan pehmeän suudelman sormilleni.
Perhosen kevyellä puhalluksella
laitan sen matkaa luoksesi taittamaan.

Toivon sen sinut saavuttavan.
Kertovan sinulle,
kuinka kaipaan,
kuinka ikävöin luoksesi.

Kertovan,
kuinka paljon sinua rakastan,
kuinka paljon sinusta välitän.

Olet minulle niin rakas,
ettei kukaan muu koskaan ennen,
eikä tämän jälkeen tule olemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo! Tykkään! ♥

Aww, suloinen runo. Ikävä on voimakas tunne.

Kiitos kommenteistasi!

Ihana ja suloinen :)

Tykkäsin todella paljon, aivan ihanan <3

 

Käyttäjän kaikki runot