Voimaa kestää

Runoilija Sleeping Beauty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoihini puran ilojani, surujani, elämääni...
 

Yksi lämmin katse,
yksi hellästi kuiskattu lause,
yksi rakastava syleily

niillä ihminen jaksaa jatkaa,
niistä hän saa voimaa kestää huomiseen,
voimaa kestää tätä elämää,

joka usein ottaa enemmän kuin antaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pienestä se on kiinni.
Hieno runo.

Suloinen runo, pidän kovasti. Tuli lämmin olo tätä lukiessa.

yksi pieni ele antaa paljon, vaikka sitä ei aina tajuaiskaan. ne tekevät suhteesta elämisen arvoisen. kaunis runo.

Mutta onneks elämä anto sulle jotain tollasta, mistä kirjottaa noin herttainen runo! (: Ihana ja kaunis. Pidä kii, et saadaan lisää helmi! c:

 

Käyttäjän kaikki runot