Ikävä Sinua

Runoilija Sleeping Beauty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoihini puran ilojani, surujani, elämääni...
 

Kyynel lähtee vierimään,
kuljettamaan ikävää pitkin poskeani.
Se saavuttaa nenänpielen,
jatkaa matkaansa kohti punaisia huuliani.

Kyynel kostuttaa huuleni
saaden ne maistumaan katkeran suolaisilta,
muistuttaen minua syystä,
joka sai sen silmäkulmasta kierähtämään.

Minun on ikävä sinua.
Ikävä pehmeitä suudelmiasi,
helliä sanojasi,
rakastavaa syliäsi.

Ikävä Sinua oma rakkaani,
joka viimeinkin tulit elämääni
vieden pois yksinäisyyden kalvavan,
tuoden mukanasi onnen ihanan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo

Erittäin kaunista tekstiä<3 pidin

Kaunis runo

Erittäin kaunista tekstiä<3 pidin

 

Käyttäjän kaikki runot