Se Oikea

Runoilija Sleeping Beauty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoihini puran ilojani, surujani, elämääni...
 

Ota minut käsivarsillesi.
Anna minun kietoa käteni kaulallesi,
painaa pääni vasten vahvaa olkaasi.

Kanna minut yli huomisen.
Anna minulle voimaa jaksaa eteenpäin,
rakkautta lievittämään kaipuutani.

Ole minulle se yksi ja ainoa,
joka läsnäolollaan häivyttää murheet,
suudelmillaan lennättää minut kauas tähtiin.

Ole minulle Se Oikea,
jota ei toista maailmasta löydy.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan herkistävä, tykkäsin.

ihanaa tunnelmointia runossasi, pidän!

Ihanan herkistävä, tykkäsin.

ihanaa tunnelmointia runossasi, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot