Kaikki on hyvin

Runoilija RoseRosetin

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm Vanilla Velvet Poet. Making my life into a work of art. Leaving poems on the way, whisper sweet songs to your ear when nobodys listening. My body taste like vanilla, my soul filled with poison. I'm a beautiful rose with deadly thorns, so treat me right, 'cause you've been warned.
 

Hereillä.

Avoimet silmät, joista ei näe mitään.

Kyynel, joka on aivan katseen alla, mutta silti niin kaukana, ettei sitä voi tuntea.

Suupielet, jotka ovat jähmettyneet ylös ilman merkitystä.

Samat valheelliset sanat, ”kaikki on hyvin”.

Sama tuskallinen odotus.

Liikkumatta,
paikoillaan,
odottaen hetkeä jolloin kykenisi taas ymmärtämään.

”Kaikki on hyvin”.

Unessa jälleen näen sen, mitä tarvitsen.

Herätessäni kiellän sen.

"Ei minuun satu,
kaikki on hyvin.”

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin tuttu tunne, kauniiksi sanoiksi puettuna. Aivan upea runo, tässä on tunnelma niin kohdillaan.

 

Käyttäjän kaikki runot