Same old

Runoilija RoseRosetin

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm Vanilla Velvet Poet. Making my life into a work of art. Leaving poems on the way, whisper sweet songs to your ear when nobodys listening. My body taste like vanilla, my soul filled with poison. I'm a beautiful rose with deadly thorns, so treat me right, 'cause you've been warned.
 

Naama kuntoon, hiukset kuriin, oon mä ihan ookoo,
nyt, kävele,
astu sisälle,
ja täällä sitä ollaan taas.

Tutulta näyttää.
Istu alas, levoton, tärinä, lopeta.
Ei, nouse seisomaan, pakko kysyä itseltään
Miksi taas tulinkaan?

Näin kun olit siinä ja menit taas,
mitähän tuokin oli olevinaan.

Lopulta!
Sama tilanne, melkein.
Koitan nauraa, tää ei oo niin vakavaa,
eihän vaan?
Ilmeesi on vakava, no mikähän nyt taas.

Ahdistaa.
En keksi enää sanottavaa.
Kävelet poispäin, miten et ikinä mitään huomaa?
Hei hei ja tässä tää oli taas.
Jalat ei kanna takaisin.
Masentaa.

Yöllä en nuku.
Mielessä ne siniset silmät ja se kun sanoit,
siis, miksi helvetissä niinkin menit sanomaan?
Annetaan olla vaan, just niin.

Kuten arvata saattaa,
kohta olen siinä taas.

Selite: 
Tilanteesta, joka toistuu samanlaisena liian usein.
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava runo! Itsensähän siitä löytää... kiitos :)

 

Käyttäjän kaikki runot