Suljen silmät tänään

Runoilija RoseRosetin

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm Vanilla Velvet Poet. Making my life into a work of art. Leaving poems on the way, whisper sweet songs to your ear when nobodys listening. My body taste like vanilla, my soul filled with poison. I'm a beautiful rose with deadly thorns, so treat me right, 'cause you've been warned.
 

Suljen vain silmäni tänään

Enää ketää en kuule, en nää

Maailma ympäriltä häviää

Saa jäädä ihmiset nyt nää

Tunteet satuttaneet kauan on

Liiaksi kärsinyt, lohduton

Pettymys toisensa perään, suunnaton

Enää kestä en, unta tää on

Unta tää on

Suljen vain silmäni tänään

Kaadan lasin toisensa perään

Ei oo mua eikä ketään enää

Pelkät valot kun muu häviää

Muu häviää

Suljen silmät tänään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot