Tähtesi sammuu

Runoilija RoseRosetin

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm Vanilla Velvet Poet. Making my life into a work of art. Leaving poems on the way, whisper sweet songs to your ear when nobodys listening. My body taste like vanilla, my soul filled with poison. I'm a beautiful rose with deadly thorns, so treat me right, 'cause you've been warned.
 

Miten sait sen aikaan, tiedä sitä en,
mut suhun huomiota kiinnitin muita ennen.
Erotuit joukosta
Punaista, valkoista
Coolein kaikista,
tähtiä,
ruusuja.

Mut silti en niin helppo oo,
ethän luullut niin?
Et haluu tähän sekaantuu, voit olla varma siit.
Tahdot mukaan vaan sun leikkeihin,
luontees jo huomasin,
eikä jaksa innostaa, mä vähät välitin.

Katsos, parhaan huolin ainoastaan,
Siis mene, kulta, jatka,
haali lisää lelujas, mut mä en sellast jaksa.

Ota taikka jätä, jos ei kelpaa, joke's on you!

Oot ottanut uuden suunnan nyt,
tyttö kanssas leikkiä tahtoo,
Mut älä luule et itken tuollaitsen perään,
sulle liian hyvä oon.

Mut jos sä aiot aikuistuu,
ja toi juttus tieltään suistuu.
Mä viel voisin oottaa hetken ehkä, joten tuu!
Mut ota taikka jätä, jos ei kelpaa,
joke's on you.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot