Sekaisin

Runoilija RoseRosetin

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm Vanilla Velvet Poet. Making my life into a work of art. Leaving poems on the way, whisper sweet songs to your ear when nobodys listening. My body taste like vanilla, my soul filled with poison. I'm a beautiful rose with deadly thorns, so treat me right, 'cause you've been warned.
 

Missä nyt oot?
Minne menit?
Oot täällä, poissa kuitenkin.
Tai ehkä uskottelinkin valheita itselleni.

Luulin, tää alku vasta ois,
Vaan seinään loppui, haihtui pois
Monta vuotta luulin et vois,
olla joku niinkuin mä.

Mutta oon täysin sekaisin,
tyhmä ei tajunnut alunperin,
vaan miksi katuisin?

Mulle todellisuus on vankila
Sulle se riittää, siis onnea
Mut mä oon täysin sekaisin.

Nyt itke en mä enempää,
Kyyneleet pyyhin, nostan pään,
Opin jo yksin pärjäämään,
kiitos sulle kuitenkin.

Oon yksin sekaisin.

Selite: 
Tämän hetkisistä fiiliksistä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot