Nimetön

Runoilija sadetähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Minä en aio rakastua enää ikinä"
 

Kun sinä hitaanvarmoin askelin
talutat minua sen valkoisiin puetun miehen luo
en voisi uskoa,
että askeleemme tänne johti.

Enkä minä voisi hetkeäkään
enää pitempään olla irti sinusta,
sillä ensimmäistä kertaa

tiedän mitä rakkaus
on oikeasti.

enkä minä hetkeäkään epäröinyt
kun sinä niin helposti kahlitsit minut

eikä ole olemassa mitään kauniimpaa
kuin se
millä sinä kahlitsit minut.

Selite: 
Kihlatulle
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ihana runo, ja ole onnellinen<3.

Jotenkin hassu kun kuvauksessasi on "päätös" olla rakastumatta.

Ihana ihana runo, ja ole onnellinen<3.

Jotenkin hassu kun kuvauksessasi on "päätös" olla rakastumatta.

Kauniisti kirjoitat rakkaudesta, tai oikeastaan sen alkamisesta. Loppu onkin sitten teistä kahdesta kiinni. Paljon onnea ja rakkautta elämäänne :)

 

Käyttäjän kaikki runot