Nimetön

Runoilija sadetähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Minä en aio rakastua enää ikinä"
 

Tahtoisin sanoa
että vielä minäkin annan niin paljoin kuin saan
ja vielä osaan pitää sinuakin pystyssä,
ja yhtä lujaa
sinä tahtoisit uskoa siihen.

enkä minä ymmärrä mikä voima
saa sinut jaksamaan päivä päivältä eteen,
sillä ei kukaan muu
niinä hetkinä,
kun tuhoan jokaisen kuvan ahdistuksesta
tule silittämään ja pyyhkimään kyyneleet.

Ja minä tiedän,
että sinä jaksat loputtomiin
enkä voi kuvitella parempaa puolikasta,
tahtoisin vain
että sinäkin voisit aukaista jokaisen lukon.

Selite: 
I do.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot