Nimetön

Runoilija sadetähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Minä en aio rakastua enää ikinä"
 

Niin paljon kuin sinua rakastankin,
sokeasti tietenkin
ja niin paljon kuin sinua ikävöinkin
en silti tiedä.

On tilanteita,
joissa toivoisi sekuntien matelevan hitaampaa
mutta nyt tänään rakas
en jaksaisi hetkeäkään enempää
tiedäthän sen?

Vaikka kuinka toivoisinkin
niin tänään edes se ei taida riittää,
sillä kultaseni
rakkaus on vain illuusio
ja niin paljon vielä näkemättä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo rakkauden ihanteesta ja todellisuudesta.

Koskettava runo rakkauden ihanteesta ja todellisuudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot