Nimetön

Runoilija sadetähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Minä en aio rakastua enää ikinä"
 

Jos sinä nyt lähdet tuosta ovesta
muistathan
ottaa sormuksesi viemärinmutkasta
ettei vahingossakaan
jää enää avonaisia ovia taakse.

Ja jos sinä aiot vielä palata tuosta ovesta
minä lupaan että olen kävellyt
siitä samasta ovesta
niin kauas ettet sinä mitenkään
voi enää löytää palasia minusta.

Selite: 
Liikaa halusin löytää ja rakastaa
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tää :)

Tykkään.

Tykästyin päättäväiseen runoosi.Hienoa kerrontaa

ihanuus, todellakin.
ihanasti kirjotettu.

- Onnea ♥

hieno tää :)

Tykkään.

Tykästyin päättäväiseen runoosi.Hienoa kerrontaa

ihanuus, todellakin.
ihanasti kirjotettu.

- Onnea ♥

 

Käyttäjän kaikki runot