Nimetön

Runoilija sadetähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Minä en aio rakastua enää ikinä"
 

Tahtoisin hymyillä ja pitää kiinni,
nauraa kilpaa kasvojesi kanssa
ja vannoa että huominen on ikuisesti,
mutta ne rippeet joita niin piilotin
niin jossain muualla

enkä minä voi luottaa lupauksiisi.
Ehkä askeleeni jossain välissä
niksahti liian monetta kertaa
eikä enää maalailut ikuisesta
ole totta hetkeäkään.

Vaikka kuinka tahtoisin,
en tiedä.
Mutta hymyillen silti,
kyllä minä tahdon.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot