Nimetön

Runoilija sadetähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Minä en aio rakastua enää ikinä"
 

Nyt kun olen tässä
näen niin selvemmin
ihosi hehkun.

Näinä raskaina aamuina
toivoisin hengitystäsi
enkä jaksaisi uskoa
päivien laskemiseen

ja parasta mitä minä saisin
olisi sinä tässä vielä hetken
vaikka ymmärrän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Kaunista kaipuuta.

kaipaus tekee kipeää,
upean voimakas runo.

Koskettavaa kaipuuta.

 

Käyttäjän kaikki runot