tarvitsen pikaliimaa

Runoilija gleopatra

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot tulevat parissa minuutissa. En suunnittele niitä, ne ovat hetkiä.
 

Välillä tunnen olevani lähes ehjä,
mutta se tunne ei kestä kauan.
Olen rikki.
Paha olo hiipii sisälleni silloin, kun sitä vähiten odottaa.
Se repii kaiken hajalle.

En koskaan varmaan saa sidottua haavojani lopullisesti.
Ne ovat liian syviä.
Pienikin asia repii auki orastavat arpikudokset..Viiltää viel syvemmälle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot