Kahdestaan

Runoilija gleopatra

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot tulevat parissa minuutissa. En suunnittele niitä, ne ovat hetkiä.
 

Me halutaan vaan olla kahdestaan, koskettaa ja rakastaa.
Me halutaan vaan loikoilla, kertoa salaisuuksia, lohduttaa ja suudella,
mutta olet kaukana.
Ehkä pian taas tapaamme,
me yksinäiset sielut.
Tarvitsemme toisiamme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot