Nimetön

Runoilija gleopatra

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot tulevat parissa minuutissa. En suunnittele niitä, ne ovat hetkiä.
 

Liikkuessani kuulen särkyneiden sydämeni ja sieluni palasien helinää.
Katsoessani ympärilleni näen vain synkkyyttä ja pimeää.
Miksi pienikin valonpilkahdus aina häviää?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot