Välität, muttet voi myöntää sitä.

Runoilija gleopatra

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot tulevat parissa minuutissa. En suunnittele niitä, ne ovat hetkiä.
 

Lohdutit
Hellit
Puhuit kauniita
Olin hetken onnellinen vuoksesi
Eilinen tekstiviestisi mursi kaiken
Halusit sittenkin vain seksiä

Minä hölmö ihastuin jo täysillä
Nyt en tiedä mitä kanssasi tekisin
Yritän vain saada rakkautesi
Miksi sinun muka pitää peittää tunteesi?
Välität, mutta välität toisestakin
Älä piilota tunteitasi vaan anna ne minulle

Selite: 
Ei tää mikn runo ole. Piti vain jotakin kirjottaa tästä tilanteesta.
Kategoria: 
 

Kommentit

onhan tää runo ja hyväkin semmonen :P mut, kaikki me jätkät ei olla tollasia (:

 

Käyttäjän kaikki runot