Vielä

Runoilija gleopatra

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot tulevat parissa minuutissa. En suunnittele niitä, ne ovat hetkiä.
 

Sanoit sen itsekin
olisin täydellinen tyttöystävä sinulle.
Päätätkö ensiksi yrittää toista?
Jätätkö minut varasijalle?
Ei se toinen ikävääsi minua kohtaan poista.
Kyllä se ruusunpunainen rakkaus tulee vielä meillekin.

Selite: 
Tiedän.
Kategoria: 
 

Kommentit

upea.. yksinkertaisesti.. ihana loppu.

Hah, sehän me saatiin - rakkaus. Tiesin!

 

Käyttäjän kaikki runot