Tunnnistamaton rakkaus

Runoilija gleopatra

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot tulevat parissa minuutissa. En suunnittele niitä, ne ovat hetkiä.
 

Muiden silmissä olemme riitapukareita,
melkein vihamiehiä.
Humalassa yön pimeydessä rakastamme.
Rajusti, vielä rajummin.
Jossakin syvällä tunnemme,
että olemme luodut toisillemme,
kunhan vain ensin myönnämme sen itsellemme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo =)

 

Käyttäjän kaikki runot