LIIKENNEVALOISSA

Runoilija Re Leone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005
Viimeksi paikalla: 14.1.2022 0:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

punaisen valon
pysäyttämässä tovissa

tumman taivaan
kyynelten seassa

ajan kadottamia
kivuliaita hetkiä

tuttuina piirteinä
suojatiellä
 

 

ikkunanpyyhkimien
hangatessa kerroksia

unohduksen arpeuttaman
muistini pinnalta

viiltohaavoina
avaudut uudelleen

kun katseemme kohtaavat
puoliksi menneisyydessä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeita sanakuvia myös tässäkin tekstissäsi...koskettava runo.

Kuin kipeä välähdys, nopea varjokuva tämä sinun runosi, hienosti olet tunteesi sanoiksi rakentanut.

todella kaunista tekstiä, mutta silti niin haikeaa...

Upea! Pidin tosi paljon, etenee hyvin ja tasainen, kuitenkaan yksitoikkoinen rytmi pitää otteessa. Hienoja kielikuvia, jotenkin todella kiehtovaa tarinaa tässä. Tykkäsin kovasti tyylistä.

Vau!

Itku tuli tekstistäsi.. kipu ja kaipuu ovat niin käsinkosketeltavat.

 

Käyttäjän kaikki runot