PULLOPOSTI

Runoilija Re Leone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005
Viimeksi paikalla: 14.1.2022 0:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

viileällä rantahiekalla
kaukainen viesti

laineiden tuoma
pysähtynyt hetki

reunoiltaan kellastuneena
mustavalkoisena muistikuvana

vanhoihin maininkeihin
huuhtoutuneita värejä

unohduksen aaltoihin
pyyhkiytynyt eilinen

hukkunut unelma
vastaanottajan silmistä

veden pintaan
kyyneleinä putoaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella kaunis . :)

alko tekeen mieli lähettää pullopostia.

Hyvä runo.

Herkkä ja pysähdyttävän kaunis runo.

tämä ei kulu lukemalla, vaan aina löytyy uusia kerroksia ja mielikuvia menneestä.
loistava.

Herkkää tulkintaa ja tunnelmaa!

Todella tulkinnanvarainen. Kuin yksittaisia sanoja, mutta kuitenkin niin paljon enemman.

Aika sekavaa, ei saa otetta. Paljon kauniita sanoja kylläkin, ja jotenkin järjesteltynä niistä syntyisikin tolkullinen runo.

Herkkää tunnelmointia.

kauniita sanapareja joista muodostui hyvä kokonaisuus! tulee mieleen hetki jonka ei haluais koskaan päättyvän...

Onnistuit luomaan hauraan tunnelman, kuin paperin palasen tuulessa, sitään se pulloosti ehkä onkin, hauras avun huuto. Onnistunut kokonaisuus : )

Voi miten kaunista ja herkkää tunnelmaa! Pitää otteessaan loppuun saakka, ja jättää haikean tunnelman.. Hienoa!

kauniita sanapareja joista muodostui hyvä kokonaisuus! tulee mieleen hetki jonka ei haluais koskaan päättyvän...

Pysähtyneeksi hetkeksi kuljetat lukijan muistoihin, maisemiin ja tunteisiin...

Meren tuoksuinen runo. Näissä sanoissa asuu muistoja menneestä, nykyisen kohdaten. Todella kauniisti kirjoitettu runo, johon mahtuu paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot