.. Sinä ja Sinä ..

Runoilija Re Leone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005
Viimeksi paikalla: 14.1.2022 0:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 


    kaunein muisto
    ristille naulattu

    suloinen unelma
   elävältä haudattu

  viimeisenä aamuna
   mitään sanomatta

  varastit suudelman
   kylmiltä huuliltani


      aikajanojen
säälimättömässä leikissä

   jokainen sekunti
loputtomassa ikuisuudessa

  oli liian pitkä aika
  olla erossa sinusta


 lasittunut katseeni
    tyhjällä tiellä

  jälkeesi jääneissä
katoavissa askelissa

raskas hengitykseni
  kuurana ikkunassa
 
  painoin sormeni
     lasia vasten

  piirsin ikävälleni
      ääriviivat

        
   j a s       s i n 
 ä       i   a       ä
n         n j         j
i         ä           a
s		      s
 a		     i
   j	           n
     ä	         ä
       n       j
	 i   a
           s

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voihan vitsit ku on upea! :o

Täydellistä, varsinkin tuo lopun kuvio.

Rakastuin tähän ihan täysillä. <3

tämä on vaan yksinkertaisesti ihana.
'piirsin ikävälleni ääriviivat'..aww.

unohdin melkein hengittää. taidetta. piste.

Huikaisevan kaunis runo niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Upeilla sanavalinnoilla kerrottua ikävää. Pidin tästä runostasi paljon.

Onpa runo! Vei ihan santtomaksi!

Koskettava ja mystinen. Ja sydän, niin puhutteleva, joka piirtyy lasiin:)

Huh ja oih... Ihastuttavaa, suloista ja kaipuuntäyteistä tesktiä..
Lopun sydämestä en osaa oikein päättää, kruuaako se vai meneekö se jo karvan överiksi...
Mut minoonki ronkeli.
Upean näköinen se ainakin on.

Tässä on hieno esimerkki ns. sinä-keskeisestä eksogeenisesta rakkausrunosta.

wau, siis todellakin tämä on jotain suurta ja täyttävää...mielettömän upea! kiitti.

Tässä runossa ikävä ei ole raastavaa ja repivää, vaan enemmänkin kaunista kaipausta. Aivan kuin hyväksytty olotila, jossa pidät ikävää kädestä, vaikka se tekeekin kipeää. Tuo sydän täydentää runon.

runo on upea ja kokonaisuus kuin taideteos!

Wau...olen sanaton...todella kaunis...ihana...herkkä...kaipaava...kiitos!

runo kuin taideteos, niin monella tasolla..

Ihana!!!Loppu kruunasi kaiken..

Huimaavan kaunis.. -> suosikkeihin <3

uih! Kuinka kaunista. Lämmittää lukijan sydämen!

herkkä ja heleä. kauniisti kirjoitettu kokanaisuus. myös taiteellinen.

kolahti ja upposi<3

mahtava runo ja piste i:n päälle oli toi sydän. :) todella hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot