SOKEA RAKKAUS

Runoilija Re Leone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005
Viimeksi paikalla: 14.1.2022 0:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

tuntemattoman tiesi
kiedoit umpisolmuksi
silmiesi ympärille

raskas epätoivo
sokeaa ohjasti
päättäväisesti kohti
epätodellista valoa

yöksi tummenevan
taivaan alla
huomasit,
kuinka mustaa
kaikki on,

kun silmät
eivät enää totukaan
hämärään

pelkäsit pimeää

vääristynyt onni
valui uudelleen
neulansilmästä
verenkiertoosi

sen hauraisiin
kulisseihin nojatessa
menetit kosketuspintasi
todellisuuteen

silloin näit
päiväsi viimeisen
tyhjässä uskossa
sokeassa toivossa

ensirakkauteesi,

amfetamiiniin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli mun mielestä todella hyvä!
Pidin tosi paljon, ja todella hyvin kirjotettu, jatka vaan samaan malliin ;-)

Oho. Upea. Aloituskappale pakotti jatkamaan ja täytyy sanoa että viimeiseen sanaan saakka olin aika pihalla mitä tässä puhutaan. Rohkea ja erilainen, mieleenjäävä runo. Tykkäsin paljon!

Upeita kielikuvia. Valheellisen ja vääristyneen maailman pyörteisiin on helppo hukkua.

Loppu hiljensi. Piti lukea pariin kertaan, oli niin koskettava.

Upea runo joka kosketti ja pysäytti... Itse olen kirjoittanut pirin käyttäjästä runon Kierteet. Suosikkeihin menee tämä päihdehoitsun kokoelmiin...

Uskomattoman kaunista runoutta joka kietoi pauloihinsa ja kuljetti matkallaan. Loppu kolahti ja pysäytti, kuten oli tarkoituskin.
Taidokasta tekstiä. *myyty* ;)

 

Käyttäjän kaikki runot