Viides villahousu

Runoilija kapinen susi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.1.2005
Viimeksi paikalla: 7.12.2019 14:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Neljän hengen halpahissini
Kerrosta ylemmäs, kiitos
"Minä yletän mihin vain!"

Voiko tämän pysäyttää?
Jäädä ainiaaksi kolmeen ja puoleen
Kieriskellä sen herkissä ajatuksissa
Kyllä se vain niin on,
että sinä pupuseni olet herkkä tyttö
ENKÄ OLE!

Laskeskelen vanhoja kuitteja,
harkitsen sotalaivaa ankkani seuraksi
Mutta ankallahan on jo minut,
en halua jäädä toiseksi

Minä adoptoin parittomat sukat
Paikkaan sylittömät nallet
ja
Sisarettomissa sukissa
peilaan itseni lasisilmistä

Rakennan teille majan vanhoista vilteistä
Kuljetan Saimaan selälle ja takaisin
Pidän teekutsut ja leivon kakkuja

Hei sinä viides villahousu
Kyllä sinäkin tänne mahdut
Tai rakennan tikapuut taivaisiin
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno lukunautinto, joka säilyttää värinsä kirkkaina useidenkin lukukertojen jälkeen! :)

Tämä vetää sanattomaksi! Huikea runo! Upeaa sanailua! Tykästyin täysillä!

Upeaa tekstiä, vaikuttavaa runoilua. Pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot