lintuni rakkaani

Runoilija kapinen susi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.1.2005
Viimeksi paikalla: 7.12.2019 14:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tule



    tule rakkaani



 lintuni



     armaani





pyrähdä käsivarrelleni

oikealle



vasemmalla

silitän siipisulkiasi

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän kaunis runo.

Miten ihana.

Mieltä silittävää runoutta kummastakin suunnasta ei tästä voi moittiakaan <3

Aivan käsittämättöman kaunis! Ja tuo loppu, "silitän siipisulkiasi"... Wau!!

kaunis ja herkkätunnelmainen runo, hieno!

Ihanuus.

Herkkää ja hellää. Pidän.

kaunista!

Kaunis ja yksinkertainen, pidin todella paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot