Skumppa ja suudelmat

Runoilija kapinen susi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.1.2005
Viimeksi paikalla: 7.12.2019 14:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voih!

Tyttöseni, se folio kiilsi

varasti valon, silmät sulatti

(valuivat ripsien lomitse, tip tip)

Pikainen poskelle

tai oikea ranskalainen pitkän kaavan mukaan

Ja lapsenäänellä sammalsin romantiikkaa

Latistunut markkinapallo,

vaalittu valittu

viiman vietävä

Nuhruinen naru nyrkissä,

ranteessa rutistusrannut

Sinä elämäntarinani viheliäiset viisikymmentäkolme minuuttia!

Markkinat palloja pullollaan

"Nuorat nurin, pannaan menemään."

Hänen Ray-Baneissa välähdys

pakeneva pallo, lokkien lomassa

Syökööt, saatana

Sillä mulle maistuisi skumppa ja suudelmat!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Menevä! Pidän :)

Tässä runossa on tekemisen meininki! Saa vanhankin unelmoimaan skumppasuudelmista :)

Oi, tykkään tästä. Sellainen erilainen, raikas ja railakas runo. Ihania sanavalintojakin.

 

Käyttäjän kaikki runot