Eivät osaa postittaa mörköjä

Runoilija kapinen susi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.1.2005
Viimeksi paikalla: 7.12.2019 14:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

45, huokaisi Beck

-Mutta kuumeennehan on laskenut, onko tämä nyt se keuhkojuttu?

Sydäntään valittaa
Ja suu on mutrussa
nouse ei pieli, ei


Lakanoiden välissä uinuu hirviö,
viime yönä murhasi ja paloitteli,
raiskasi ja söi,
kusi nurkkaan ja rikkoi huonekalut
Soitin poliisille, mutta saapui Itellan asussa
Eivät osaa postittaa mörköjä

Sänkyyn en mene!
En yksin tai kaksin, kolmin varsinkaan
Sitä ei taas tiedä mistä herää, ja mihin

Pyjama boana jaloissa,
kaukosäädin poskea vasten,
herätyskello patjan alla

Peittoparatiisista painajainen
Täkkiterapiasta trauma

Tule!
Laula tupakkirullasta tuutulaulu,
peittele käpälät pussiin,
lue kassakuitista iltasatu

Selite: 
"Setä meni kauppaan ja osti sinistä maitoa ja ruispaloja ja Edam-juustoa, ..."
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuumetautiko on riehunut?
Kauniin runon on aikaansaanut, jotta jotain hyvää taudissakin. Paranemisia.

"...lue kassakuitista iltasatu". Tämä uinuva hirviö viehättää!

 

Käyttäjän kaikki runot