Aavekoira, tarinoissasi hiljainen

Runoilija kapinen susi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.1.2005
Viimeksi paikalla: 7.12.2019 14:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Aavekoira,
tarinoissasi hiljainen
(kyllä minä tiedän mitä sinä
et halua, mitä sinä haluat)

halajata
halata
hajota

Kolmen silmän korppi,
unissasi huudat
(en minä tiedä mitä sinä
et näe, mitä sinä näet)

Pidät sadetta siellä
missä sinua ei ole

Kun satakieli
ei enää tiedä
millä kielellä laulaa

koska

se

ei

muista


sanoja

”Vedit hiljaiseksi, rakkaani.”

Uinu uinu lemmikkini
herää vasta kun maa routii
Ja minä autan kääntämään kellosi

Selite: 
Jälkikäteen: Runo on sekava ja hyppii tyylistä toiseen. Se on tiedostettu ratkaisu. Ymmärrän, jos se ei jollekin toimi. Kritiikkiä saa kuitenkin yhä antaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot