Nimetön

Runoilija lumi-kello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain rakkaus voi haavan parantaa, jonka tuska sydämmeen aiheuttaa <3
 

En tiedä kuinka teit sen,
muutit tän kivittyneen sydämmen.
Kuinka sait mut uskomaan,
huomiseen parempaan?
Mut tiedän vain sen et vierelläs
sun voin elämänilon saavuttaa,
uuden elämän aloittaa,
ja kaikki murheeni unohtaa.

Olet kuin paiste auringon,
tunnen sinussa taikaa on

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot