-Tuska-

Runoilija lumi-kello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain rakkaus voi haavan parantaa, jonka tuska sydämmeen aiheuttaa <3
 

Tuska viiltää rintaa kuin ruoska,
joka verijäljet vain selkään jättää.
Kun tulee tarve apua pyytää,
onko ketään jonka sen ymmärtää.

On asioita joissa ulkoiset kolhut on pieniä,
verraten haavoihin jotka tuntee sisällään.
Miksi ihminen on niin ylpeä,
että ei näyttää tuskaa joka sisällä myllertää.

Miksi niitä peitellä,
kyllä ne joskus toisille selviät.
Viimeistään silloin kun menet sekaisin tuskasta.
Aallonpohajaan jäät makaamaan ja tuskaasi parkumaan.

Ei ihminen voi kaikkea jaksaa,
vaikka kuinka koittaa.
On olemassa lause:
"kyllä valo voittaa."

En tiedä mitä siihen sanoisi,
kuinka sitä edes miettisi.
Välillä tuntuu kun saa kosketuksen pohjaan,
ettei oo mahdollista koskaan,
itseään sieltä nostaa.
Onneksi se joskus onnistuu ja tuska hellittää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot