Porti pimeydestä valoon

Runoilija lumi-kello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain rakkaus voi haavan parantaa, jonka tuska sydämmeen aiheuttaa <3
 

En olisi uskonut koskaan,
että joku saa minut uskomaan.
Elämän ihmettä katsomaan,
samoi kuin ennen vanhaan.

On koittanut taas,
uusi aika varjojen maas.
Jossa hetken aikaa oon ollu,
sydämmeni kipeitä haavoja nuollu.

Kuten sanotaan kaikki muuttuu aikanaan,
olen niin iloinen et sait mut uskomaan.
Maailmaan paljon parempaan taas,
on se vaan niin ihanaa kun iloita jälleen saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot