Tuo poika :)

Runoilija lumi-kello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain rakkaus voi haavan parantaa, jonka tuska sydämmeen aiheuttaa <3
 

Tuo poika vieras oli hän,
silti palautti hän mut elämään tähän.
Nyt hän on jo paljon enemmän,
nyt voin tuntea vain ikävän.
Kun hän ei vierelläin oo,
häntä kaipaan.

Mutta kun hänet nähdä saan,
se minut saa ilosta laulamaan.
On hän minulle jo nyt tärkeä,
en ole varma kuinka paljon on järkeä.
Näin sokeasti ojennetuun käteen tarttua,
mutta se tuntuu vain niin oikealta

Selite: 
hänestä voisin miljoona runoa kirjoittaa<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot