Nimetön

Runoilija lumi-kello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain rakkaus voi haavan parantaa, jonka tuska sydämmeen aiheuttaa <3
 

Kun elämän tärkeyden ymmärtää,

pienet asiat merkityksensä menettää.

Jotkin asiat muuttuvat kun,

niihin saa uusia näkökulmia.

Tulee eteen isompia ongelmia,
kun itseinho ikuinen ja valittaminen.

Alkaa oma typeryys ärsyttää,

ei oo ollu päässä järkeäkään.

Onneksi se sinne palautu.

kuin ihmeen voimalla vapautu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot