äs-sä

Runoilija Kaksipapäinen Kotka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 sinä olet suuri valhe
 olet mieleni
 mieletön

  olet muuttuvainen
  olet karvas pettymys
  ja pelko

   pelko
   pimeä ja pohjaton
   ja loputon kuin aineeton syli

    jos olisin patsas vieraalla maalla
    levossa sinua katsova kivinen paasi
    virtaisin sinuun

     liki, lähempänä
     sovittaisin ylleni lihasi kiihkon
     laskisin veresi maahan

      vapauttaisin sinut päivistä
      kuvaruuduista
      valosta

       olet minä
       houreinen kivipaasi
       ja änkytykseni
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, voimakas runo.

ovelia juttuja.

Hmm tulkitsen nyt sitten ihan oman mieleni mukaan, meidän jokaisen sisällä olevasta tyhjyydestä ja siitä puolesta joka aina nostaa päätään ja muistuttaa itsestään kunnes viimeinenkin läksy on opittu.
Olkoot miten on, pidin silti. Vahvaa tekstiä.

Tämä on sanataidetta, upeaa sellaista. Vahvaa ja koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot