kok.

Runoilija Kaksipapäinen Kotka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
  peilissä vieras nainen riisuu itseään

  on makuuhuone kuin

 ...veitsen välähdys

  valoa vasten

  kuin aamu,

  huomen,

  ilo, josta emme ole maksaneet


  siksi on parempi maksaa

  kunnioittaa toista

  kunnioittaa

  maksaa

  sillä rahaa osaamme arvostaa, apua,

  minulla on yhtäkkiä-tulevia

  kauheita ajatuksia:

  jospa veitsi

  on totta

  ja ilo

  ei

  mutta huomen leikkaa epäilyksen

  tappaa ilon, sinut, iloni,

  otahan rahasi ja käy

  ota kolikosta

  koppi

  ja käy, mielenterveyteni, maksettu, käy
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot