sää

Runoilija Kaksipapäinen Kotka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
  kieli on valossa kulkeva
  peilinkaltainen yössä
  istuva seikkailu

  kieli on epäselvien ajatusten viitta
  vaihdevuodet, luovuttaminen
  petetty ja pettäjä

  kieli on suussa
  tomuna kieli maassa

  kieli on pettymys
  hirttorikos
  valo yössä, taksikuski
  sheriffi, cowboy

  ja ennen kaikkea:

  kieli on viisaiden naisten kätkemä

  kieli on tomua
  tomu on kieltä

  viisaiden naisten kätkemä
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot